Gemeente Aa en Hunze

In de gemeente Aa en Hunze is door Mobi in de zomer van 2021 een belangstellingsonderzoek gehouden onder bewoners. De interesse-scan toonde aan dat 51% van de bewoners wel eens deelauto zou willen uitproberen. De belangstelling concentreerde zich vooral in een vijftal kernen.

Op basis van het onderzoek heeft de gemeente besloten vervolgstappen te nemen en aanbod te willen organiseren. Hierover zijn nog geen details bekend gemaakt.

Hier lees je de samenvatting van het onderzoek in het bericht dat de gemeente eind oktober verspreid.

Wil je ook een interesse-scan in jouw gemeente?

Neem dan contact met ons op

 

Wat onze rijders ervaren

Ik zag er in ’t begin tegenop om te rijden in een automaat. Maar dat went heel snel. 1x zelf ervaren hoe het werkt en daarna rij je er net zo makkelijk als in een andere auto. Ook prima als gezinsauto!

Noortje (Medewerker Gemeente Westerkwartier)

Net naar Groningen geweest. Spraakgestuurd bellen en navi instellen! Cruise control houdt goed afstand. Nogmaals: Top auto!!

Nina en Jan Albert (Bewoners gemeente Leeuwarden)

Vandaag een prima eerste testrit met de deelauto gehad. Helaas kon ik niet bij de uitleg van Siebe zijn, maar de YouTube instructie voldeed ook!

Mirjam (Bewoner gemeente Leeuwarden)

Onze partners

Om de duurzame transitie te versnellen werken we nauw samen met lokale partijen.

Gemeente Aa en Hunze

Mobi selecteert met jullie lokale partners en een autoaanbieder. Jij kan zo electrisch rijden en betaalt alleen voor het gebruik; per uur en per kilometer.

Kies een abonnement

Bij veel aanbieders kun je kiezen voor een abonnement. Dan rijdt je met extra lage kosten. Voor elk rijder is er een passend abonnement. Hoe hoger het maandbedrag, hoe lager de prijs per uur en per kilometer. Elke maand kan je het abonnement weer zelf stoppen of wijzigen.

Download de deelauto App

Je reserveert, opent, sluit en betaalt jouw rit via de mobiele applicatie. Download de app van jullie aanbieder op je mobiele telefoon om vervolgens een account aan te maken. Maak een selfie met je rijbewijs en binnen 24 uur wordt je account goedgekeurd. Klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Nieuwsgierig en meer weten over de App, reserveren, betalen en laden? Lees dan onze veelgestelde vragen. Hier vind je veel praktische informatie.

Abonnementen van MobiNoord

Doe mee in jouw gemeente voor betere mobiliteit en een gezondere aarde. Kies voor de toekomst.

Abonnement
Per maand
Per uur
Per kilometer
Fun
€ 37,50 per maand
€ 3,- per uur
€ 0,29 per kilometer
Fan Meest gekozen
€ 75,- per maand
€ 1,- per uur
€ 0,24 per kilometer
Full
€ 125,- per maand
€ 0,50 per uur
€ 0,19 per kilometer

Interesse?

Op een andere manier helpen?