Zakelijk rijden, zonder zorgen!

Juist voor gemeentes of bedrijven ondersteunen we met het opstarten van deelmobiliteit. Daardoor betaal je alleen voor het daadwerkelijke gebruik in combinatie met abonnementen. In de avonden en weekenden kunnen medewerkers of buurtbewoners de auto privé gebruiken. Zonder bijtelling. Zo gun je anderen ook hun duurzame kilometers en voorkom je dat een bedrijfsvoertuig stilstaat achter het hek.

Hoe werkt het?

Voor zakelijke gebruikers organiseren we het eerste aanbod. Zo beschik  je als bedrijf op alle werkdagen over een 1 of meer auto’s. Ook zelfstandigen of kleine ondernemers kunnen per maand samen een auto gebruiken. Per aanbieder verschillen de abonnementsvormen en tarieven per uur en per kilometer. Wij helpen jullie selecteren.

Medewerkers rijden zakelijk op de kosten van het bedrijfsabonnement en hoeven niets meer te declareren. Iedereen reserveert, opent, sluit en betaalt via een App. Privé rijden kan ook, die ritten betalen medewerkers privé met hetzelfde account. Voor de zakelijke kilometers verstrekt de aanbieder maandelijks een sluitend overzicht van de gereden ritten en betalingen. Zorgeloos rijden, zonder bezit. Ook voor bedrijven!

Meer weten en de baten op een rij?

Wij bieden gemeenten en bedrijven een MobiScan aan om alle voordelen te berekenen en een aanpak met jullie te concretiseren. We bepalen dan ook samen hoe we de eerste gebruikers gaan vinden en enthousiasmeren.