Gemeente Het Hogeland

Wij bieden elektrische deelauto’s aan in jullie gemeente! Met de MobiApp reserveer, open, sluit en betaal je makkelijk één van onze auto’s. Op dit moment rijden er 4 auto’s in de gemeente, ze staan bij openbare laadpalen in:

  • Kantens
  • Winsum
  • Zuidwolde
  • Den Andel

Wil je weten hoe je een abonnement afsluit en hoe je je eerste rit maakt? Bekijk dan ons stappenplan.

Wat onze rijders ervaren

Net naar Groningen geweest. Spraakgestuurd bellen en navi instellen! Cruise control houdt goed afstand. Nogmaals: Top auto!!

Nina en Jan Albert (Bewoners gemeente Leeuwarden)

Vandaag een prima eerste testrit met de deelauto gehad. Helaas kon ik niet bij de uitleg van Siebe zijn, maar de YouTube instructie voldeed ook!

Mirjam (Bewoner gemeente Leeuwarden)

Ik zag er in ’t begin tegenop om te rijden in een automaat. Maar dat went heel snel. 1x zelf ervaren hoe het werkt en daarna rij je er net zo makkelijk als in een andere auto. Ook prima als gezinsauto!

Noortje (Medewerker Gemeente Westerkwartier)

Onze partners

Om de duurzame transitie te versnellen werken we nauw samen met lokale partijen.

Gemeente Het Hogeland

Mobi selecteert met jullie lokale partners en een autoaanbieder. Jij kan zo electrisch rijden en betaalt alleen voor het gebruik; per uur en per kilometer.

Kies een abonnement

Bij veel aanbieders kun je kiezen voor een abonnement. Dan rijdt je met extra lage kosten. Voor elk rijder is er een passend abonnement. Hoe hoger het maandbedrag, hoe lager de prijs per uur en per kilometer. Elke maand kan je het abonnement weer zelf stoppen of wijzigen.

Download de deelauto App

Je reserveert, opent, sluit en betaalt jouw rit via de mobiele applicatie. Download de app van jullie aanbieder op je mobiele telefoon om vervolgens een account aan te maken. Maak een selfie met je rijbewijs en binnen 24 uur wordt je account goedgekeurd. Klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Nieuwsgierig en meer weten over de App, reserveren, betalen en laden? Lees dan onze veelgestelde vragen. Hier vind je veel praktische informatie.

Abonnementen.

Doe mee in jouw gemeente voor betere mobiliteit en een gezondere aarde. Kies voor de toekomst.

Interesse?

Op een andere manier helpen?