Wij helpen je starten met deelmobiliteit!

Zonder aanbod geen ervaring!

De missie van Mobi is deelmobiliteit mogelijk te maken in landelijke regio’s. Want ook daar is interesse van gebruikers, maar nog geen aanbod. Wij helpen lokale partijen met de start van deelmobiliteit, zowel zakelijk als privé. Zo laten we bewoners, bedrijven en bezoekers hun eerste electrische deelauto ervaring opdoen.

Bij ons houdt het niet op bij auto’s plaatsen van partners. Wij gaan de uitdaging aan om tevreden rijders te vinden, verbinden én te houden. Daarbij zetten we met lokale partijen promotie en events op.

Onze missie is het versnellen van een duurzame toekomst, door mobiliteit deelbaar en flexibeler te maken, juist in de landelijke gebieden. Samen met mensen die vanuit passie werken en net als wij, vertrouwen op de kracht van lokale netwerken.

Onderzoek naar effect Covid: grote interesse deelauto

Deelmobiliteit is nieuw en het vergt een verandering van gedrag. Daarom doen wij regelmatig onderzoek. Meest recente onderzoek was naar de effecten van Covid-19 op thuiswerken en de interesse voor deelmobiliteit. Al eerder deden in zes provincies onderzoek met de vraag; is er wel vraag?

Autogebruiker verwacht 40% minder te rijden

Mobiliteitsgedrag landelijk gebied

Gepubliceerd


Wordt MobiPartner

We werken per regio samen met aanbieders en aanjagers. Samen met de voertuigaanbieder ondersteunen we de lokale aanjagers. Per gemeente verbinden we zo de partijen om deelmobiliteit succesvol op te starten en de 1e gebruikers te vinden. Interesse en meer weten? Klik hier

Zakelijke abonnementen

Wil je als gemeente of als bedrijf je medewerkers duurzame dienstritten laten maken? Ook voor bedrijven bieden we abonnementen. De CO2-uitstoot wordt zo lager en het wagenpark goedkoper en flexibeler. Met onze MobiScan zetten we alle huidige kosten en de voordelen samen op een rij.  Lees hier meer

Ervaar onze MobiMaanden

Deelauto’s, een app en electrisch rijden; het is voor veel mensen nieuw. Wij werven met jullie de eerste rijders en bieden ze antwoord op al hun vragen. Door te doen! Dat enthousiasme zorgt altijd voor de 1e klanten Met onze MobiMaanden bieden we op jullie locaties die ervaring aan.

MobiTeam

MobiTeam werkt aan regionale doorbraken in duurzame deelmobiliteit. Onze experts zijn het vliegwiel achter Mobi. Klik op de afbeeldingen voor ieders LinkedIn profiel