Onze noordelijke projecten

Zorgeloos rijden, zonder bezit!

Waarom een elektrische deelauto?

Heel simpel: het biedt gemak, het is duurzaam en het is voordelig! Omdat je alleen nog de kosten van de autorit hebt op het moment dat jij de auto gebruikt. Vaste lasten als belastingen, onderhoud en afschrijving zijn vanaf nu verleden tijd. Lees hier meer over deelauto-projecten die Mobi heeft helpen opstarten.

Hier rijden we al:

Op verschillende plekken in de onderstaande gemeentes rijden we al. Benieuwd waar? Klik op de betreffende gemeente.

Ook een elektrische deelauto in jouw buurt?

Samen met een van onze autopartners kunnen we ervoor zorgen dat er een elektrische deelauto bij jou in de buurt komt. Wanneer er voldoende belangstelling is, kunnen we een deelauto realiseren. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via het formulier.

Interesse?

Hoe werkt het?

Mobi selecteert met jullie lokale partners en een autoaanbieder. Jij kan zo electrisch rijden en betaalt alleen voor het gebruik; per uur en per kilometer.

Kies je abonnement

Je kiest eerst je abonnement. Voor elk rijder is er een passend abonnement. Hoe hoger het maandbedrag, hoe lager de prijs per uur en per kilometer. Elke maand kun je het abonnement weer wijzigen of stoppen.

Download een App

Je reserveert, opent, sluit en betaalt jouw rit makkelijk en snel via de mobiele applicatie. Download de een van de deelauto Apps op je mobiele telefoon om vervolgens een account aan te maken. Maak een selfie met je rijbewijs en binnen 24 uur wordt je account goedgekeurd. Klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Nieuwsgierig en meer weten over de Apps, reserveren, betalen en laden? Lees dan onze veelgestelde vragen. Hier vind je veel praktische informatie.

Wat onze rijders ervaren

Ik zag er in ’t begin tegenop om te rijden in een automaat. Maar dat went heel snel. 1x zelf ervaren hoe het werkt en daarna rij je er net zo makkelijk als in een andere auto. Ook prima als gezinsauto!

Noortje (Medewerker Gemeente Westerkwartier)

Net naar Groningen geweest. Spraakgestuurd bellen en navi instellen! Cruise control houdt goed afstand. Nogmaals: Top auto!!

Nina en Jan Albert (Bewoners gemeente Leeuwarden)

Vandaag een prima eerste testrit met de deelauto gehad. Helaas kon ik niet bij de uitleg van Siebe zijn, maar de YouTube instructie voldeed ook!

Mirjam (Bewoner gemeente Leeuwarden)

Partners

We kunnen het niet alleen en daarom zijn we trots op onze partners. Ben je nieuwsgierig wie dit zijn? Klik hier

Zakelijk rijden

Wil je als gemeente of als bedrijf je medewerkers duurzame dienstritten laten maken? En ze privé ook laten profiteren? Lees hier meer.

MobiTeam

MobiTeam werkt aan doorbraken in duurzame deelmobiliteit. Ontdek hier onze experts.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze maandelijkse MobiUpdate